PT & Rehab

- Personlig träning som det borde vara

Träning är inte så enkelt att du inte kan göra fel. Hos oss får du en lugn och trygg miljö att fokusera på träningen i Chefshusets exklusiva miljöer.

Som chef möts du av många utmaningar och ”måsten”. Våra erfarna tränare hjälper dig att effektivt nå dina tränings- och hälsomål, så att du har energi till där du behöver den.

Hit kommer du som söker särskild kompetens inom

  • Konditionsidrott
  • Prestationsförbättring
  • Skaderehabilitering
  • Styrketräning
  • Livsstilsförändring

Chefshuset i samarbete med Winfit erbjuder

PT - Personlig träning 

Träning kan göra många saker för dig som chef, som att ge ökad styrka och förbättrad kondition, balans och smidighet. Likaså viktuppgång, viktnedgång, välbefinnande, glädje och balans i livet. 

 

PT grupp

Tillsammans blir träningen roligare. Tillsammans med kollegor, partner, familj eller dina vänner blir det enklare/roligare att uppnå dina mål. I en liten grupp får var och en fortfarande mycket fokus. Vi erbjuder PT gruppträning för upp till fem personer.

 

Rehabträning

Forskningen har tagit stora steg framåt i behandling av smärta de senaste decennierna och många sjukdomstillstånd påverkas positivt av fysisk träning. Har du tidigare genomgått behandling för skada, smärta eller sjukdom, men inte hittat tillbaka till din träning eller till din tidigare nivå, är det här rätt för dig. Vi har erfarenhet av en lång rad sjukdomstillstånd, allt från fibromyalgi, hälsporre och trasiga leder till canceröverlevande, nervsjukdomar, reumatoid artros och kronisk smärta.


Om PT & Rehab

Chefshuset i samarbete med Winfit erbjuder personlig träning, rehabträning och möjligheten att få personlig träning tillsammans med kollegor, partner eller vänner.Våra träningslokaler

Chefshuset ligger på Nybrogatan 58 på Östermalm i Stockholm. Det är mycket enkelt att ta sig till oss med tunnelbanan till Stadion eller Östermalmstorg, eller åk buss 1, 4, 67 eller 72 . Efter 2–4 minuters promenad är du framme vid Chefshuset.


Träningserbjudanden