• darkblurbg
  Leda utan att vara chef
  En allt vanligare och knepig ledarroll
 • darkblurbg
  Chefens svåra samtal
  Förbered och genomför de svåra samtalen på bästa möjliga sätt
 • darkblurbg
  Utveckla ditt ledarskap
  Ledarskapsprogram för erfarna chefer
 • darkblurbg
  Ny som chef
  Ingen är född till att bli en bra chef
Goda ledare är lösningen på allt I osäkra och tuffa tider ökar kraven på chefer om att snabbt analysera, prioritera och fatta och verkställa svåra beslut och chefers behöver mer stöd, bollplank och vägledning.

LÅT INTE ALL OSÄKERHET HINDRA DIG IFRÅN ATT VÅGA PLANERA FÖR EN BÄTTRE (CHEFS)HÖST.
Som chef eller arbetsledare har ditt behov av stöd, ny kunskap och erfarenhetsutbyte aldrig varit större i modern tid – än just nu. Men på grund av sjukdom, karantän, stängda skolor eller förskolor, restriktioner från arbetsgivaren eller andra skäl kan du när som helst få förhinder. Låt inte det hindra dig från att planera in det stöd och den utveckling du behöver.
Givet den enormt stora osäkerhet som Corona medför för chefer och arbetsledare både på kort och lång sikt erbjuder Chefshuset från och med den 1 mars 2020 kostnadsfri om- och avbokning fram till dagen innan kursstart för alla nya kursbokningar.
Vid förhinder är vår förhoppning självklart att du bokar om dig till ett senare kurstillfälle, men möjligheten att boka av erbjuds också. Beslutet är ditt.

Aktuellt

Chefsstöd under krisen, individuellt

I svåra och oroliga tider ökar chefers behov av stöd. Ett effektfullt sätt att möta chefers ökade behov av bollplank och vägledning i konkreta situationer i chefsvardagen är individuell coachning och rådgivning av erfarna personer med lång egen chefserfarenhet.

Chefsstöd under krisen, grupp

I svåra och oroliga tider ökar chefers behov av stöd. Ett effektfullt sätt att möta chefers ökade behov av bollplank och vägledning i konkreta situationer i chefsvardagen är grupphandledning och -rådgivning av erfarna personer med lång egen chefserfarenhet.

Öppna utbildningar

Oavsett begåvning är ingen född till att bli en bra chef – som i alla yrkesroller förutsätter chefsrollen att du måste lära dig jobbet. Chefshuset erbjuder ett brett spektrum av öppna chef- och ledarutbildningar till chefer och ledare på alla nivåer och alla typer av verksamheter.

Veckans ledarnytt

Ständig tillgänglighet hyllas, men baksidan är att vi inte får jobbet gjort Att göra ett meningsfullt arbete och känna välmående blir omöjligt eftersom...

Senaste blogg

De två chefernas oansvariga hot och överdrifter

Min son saknar större ekonomisk förståelse. Han kan spruta en flaska duschtvål i avloppet för att kolla på skummet, han kan kasta äpplet i soporna efter endast en bit för att sen ta en banan – och han kan bli ursinnig för att jag säger…

Vibeke Pålhaugen

Från våra kunder