Kortkurser

– Färdighetsträning inom chef- och ledarskap

Vi är övertygade om att den bästa utvecklingen är den som blir av, och att utveckling inte alltid kräver mycket tid. Det finns helt klart lägen där en snabb och fokuserad insats ger den bästa avkastningen. 

Utöver våra traditionella och välrenommerade program och kurser erbjuder därför Chefshuset ett utbud av öppna kortkurser som omedelbart ska kunna omsättas till praktisk nytta i chefsvardagen. Dessa är framtagna utefter ett antal chef- och ledarskapsfrågor där vi ser att chefer i väldigt många verksamheter efterfrågar stöd, utveckling och inspiration.

Företagsinterna kortkurser - digitalt eller på plats

Chefshuset erbjuder även företagsinterna 3-timmars kortkurser digitalt eller på plats, där vi varvar teori med interaktivitet och korta praktiska gruppövningar. Med olika pedagogiska grepp ska kursen ge inspiration och omedelbart kunna omsättas till praktisk nytta i chefsvardagen.

Utbud öppna kortkurser 2020

Målbilder som ledningsverktyg
Att sätta individuella mål
Uppföljning och feedback
 

Leda dig själv som chef
Chefen och den psykiska ohälsan

 

Upplägg och metodik

3 timmar. Under kurserna varvar vi teori med interaktivitet och korta praktiska övningar. Kursen ska kunna omsättas till praktisk nytta omedelbart i chefsvardagen.

 

Målgrupp

Kortkurserna vänder sig till dig som har chef- eller ledaransvar samt till hr-personer med ansvar att stödja chefer.

 

Pris

3 450 SEK exklusive moms. För- eller eftermiddagsfika samt material ingår. Vi bjuder också på lunchsallad och frukost serveras vid förmiddagskurser.

 

Plats

Chefshuset, Nybrogatan 58, Stockholm.

 

Kursledare

Vibeke Pålhaugen, läs mer om kursledarna här.

 

Företagsinterna kortkurser - digitalt eller på plats

Kortkursformatet passar utmärkt för interna utbildningar, ledningsgruppsmöten, chefsmöten, ledarforum, chefs- konferenser och hr-dagar.

Chefshuset erbjuder även 3-timmars digitala kortkurser, där vi varvar teori med interaktivitet och korta praktiska gruppövningar. Med olika pedagogiska grepp ska kursen ge inspiration och omedelbart kunna omsättas till praktisk nytta i chefsvardagen.

Priset är 20 000 SEK exklusive moms för en standard intern kortkurs för upp till 20 deltagare inom Stockholms län.

Priset avser förberedelser, restid och genomförande inom Stockholms län, samt föreläsningsmaterial till deltagarna. För uppdrag på plats utanför Stockholms län tillkommer vissa kostnader beroende på reseutgifter och -tid.

Önskas kortkurs inom andra ämnen eller anpassningar i innehåll, övningar, upplägg eller omfattning så kontakta oss gärna. Exempel på andra eftefrågade kortkurser är:

  • Vision och strategi som ledningsverktyg
  • Sätta lön som chef
  • Feedback (som) gör nytta
  • Feedback och svåra samtal
  • Utvecklingssamtal

Ladda ner produktblad som pdf, eller beställ så skickar vi dig materialet med posten.
Ladda ner eller beställ

Undrar du om kortkurser är rätt för dig, vill du ha referenser eller är ni fler som önskar gå kortkurser och vill ha offert? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Vi gör också kortkurser för chefsgrupper internt på företag och verksamheter. Interna utbildningar gör vi med eller utan anpassningar – digitalt eller på plats hos er.